De crematie en begrafenis in vertrouwde handen bij De Groof uitvaartverzorging

Ons uitvaartcentrum 

Onze medewerkers 


Uitvaartcentrum Beek en Donk

Ons sfeervolle uitvaartcentrum in Beek en Donk is door de jaren heen uitgebreid en aangepast. Momenteel staat er een mooi pand met alle mogelijkheden voor een prachtig en persoonlijk afscheid. Wij bieden u meerdere rouwkamers, een sfeervolle aula met 180 zitplaatsen, uiteraard met perfecte beeld- en geluidsfaciliteiten. Ook kunt u bij droog weer kiezen voor een ceremonie buiten, in de aangrenzende Theatertuin.

Daarnaast kunt u gebruikmaken van de gezellige koffiekamer en de mooi ingerichte Theatertuin. Bij een uitvaart reserveren wij de aula, koffiekamer en tuin voor u, zodat de privacy gewaarborgd is en er ruimte is voor een flexibele invulling van de ceremonie buiten of binnen en het eventuele afsluitende samenzijn.

Onze rouwkamers: op afspraak en 24-uurs kamers

Indien u kiest voor onze sfeervolle uitvaartcentra, mag u gebruikmaken van een van onze rouwkamers waar u op afspraak uw overleden dierbare kunt bezoeken. Daarnaast beschikken wij over intieme 24-uurs kamers. U heeft dag en nacht toegang tot deze kamer en kunt de kamer aankleden met persoonlijke foto's, favoriete muziek en mooie bloemen. U kunt hier uw gasten in kleine groepjes ontvangen en uiteraard gebruikmaken van onze koffie- en theevoorzieningen. Wij rekenen geen toeslag voor het gebruik van deze kamer als wij de uitvaart mogen verzorgen.

Contact

  • Oranjelaan 54

  • 5741 HH Beek en Donk

  • Telefoon: 0492 319 533 / 0493 320 027

Heeft u een vraag aan onze uitvaartverzorger?RondleidingRoutebeschrijving

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.