De crematie en begrafenis in vertrouwde handen bij De Groof uitvaartverzorging

Onze aula in Beek en Donk

Onze Theatertuin


Onze aula 

Onze sfeervol ingerichte aula biedt u alle mogelijkheden voor een persoonlijke en intieme uitvaart of bijeenkomst, geheel naar eigen invulling en zolang als u zelf wilt. Wij kunnen u hierbij begeleiden in de mate die u wenst. Onze aula beschikt over 175 comfortabele zitplaatsen. We beschikken over een kwalitatief hoogwaardige geluidsinstallatie en projectietechniek, waarmee u uw presentatie probleemloos kunt vertonen. Deze sfeervolle ruimte is ook uitermate geschikt voor condoleances, koffietafels en lezingen. Het uitvaartcentrum grenst aan een gezellig terras onder de patio en aan de prachtige Theatertuin, waar u uiteraard ook gebruik van kunt maken.

Onze Theatertuin

Onze Theatertuin is een prachtige locatie om bij mooi weer de afscheidsdienst buiten te verzorgen. Mocht het weer niet meewerken, dan kan op het laatste moment toch besloten worden om naar binnen te gaan. Wij reserveren namelijk ook standaard de aula bij een afscheidsceremonie in de Theatertuin zodat u alle keus heeft voor een binnen- of buitenceremonie. Zo kunt u ook bij een samenzijn in de koffiekamer lekker even de tuin inwandelen of gebruikmaken van het terras.Contact

  • Oranjelaan 54
    5741 HH Beek en Donk
  • Telefoon: 0492 31 95 33  

Heeft u een vraag aan onze uitvaartverzorger?Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.