De crematie en begrafenis in vertrouwde handen bij De Groof uitvaartverzorging

Natuurbegraafplaats

De natuurbegraafplaats wordt steeds vaker gekozen als laatste rustplaats met als gedachte dat men voor 'eeuwige rust' kiest. De grafrechten voor 'eeuwig' worden namelijk eenmalig afgekocht en daarna is er niets meer verschuldigd. De natuurgraven vragen ook geen onderhoud maar gaan door de tijd steeds meer deel uitmaken van de natuur.
Deze begraafplaatsen bevinden zich temidden van de natuur, vaak in een gevarieerd bos-, heide- en waterlandschap. U kunt zelf een plekje kiezen. Er is veel ruimte en de graven worden niet gemarkeerd door grafmonumenten. Vaak is het wel mogelijk een naamsvermelding te maken op een duurzaam materiaal, zoals een doorsnede van een boomstam.
De natuurbegraafplaatsen zijn vrij toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. Onze uitvaartverzorger vertelt u graag meer over dit fenomeen en kent ook de locaties in uw omgeving.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.